Diskoteket

 
I husets kælder, er det hyggelige mørkt diskotek. Hvor man kan sætte musik på efter eget ønske, eller benytte karaoke anlægget. Så kan der komme gang i dansen, på det store blanke gulv. Eller man kan slappe af og få en god snak i sofagruppe. I et rum ved siden af, hænger der en masse forskelligt tøj, sko og tilbehør, som bruges flittigt til udklædning.
 
Pigehygge
Rummet bruges også til Pigehygge, som vi sommetider har på uge kalenderen. Det siger jo sig selv at det kun er for piger, vi drikker noget te, snakker og lytter til hinanden. Det kan være vi tager et bestemt emner op, som nogen måske kan gå og spekulerer over, så kan det være godt at få det vendt i en lille gruppe. Det kan jo være dejligt, at finde ud af, at man måske ikke er alene om at føle og opleve de forskellige ting. Det kan også være andre kan hjælpe med ideer, til hvad man kan gøre. Eller efter en snak er problemet slet ikke så stort. Det bliver til mange gode snakke.
Vi spiller/leger også tit forskellige ting, f.eks. tegn og gæt, gæt og grimasser. Vi laver vores egne ord lege, vrøvle historier og hvad vi lige får lyst til. Det er nært samvær der står højest, og så skal vi helst have det skægt. 
 
Leg og Drama
Når der er leg og drama, skal der somme tider tænke anderledes. Vi arbejder meget med vores krops sprog, bruger det til at fortælle historier og udtrykke os med. Det kan  være svært, når vi nu er så gode til at  snakke. Vi laver rollespil,  hvor det kan være  nemmere, at spille en rolle, hvis man bliver    klædt ud. Så der benytter vi os af husets  udklædnings tøjet. Vi  leger forskellige lege,  hvor vi skal samarbejde eller kæmpe mod  hinanden. Der er gamle lege, nye lege,  selskabs lege. Vi prøver at  stå frem over for  hinanden og sommetider blive grint af.