A
 
Nyhedsbrev september
 
September måneds nyhedsbrev lægges op på vores hjemmeside. Vi vælger som udgangspunkt ikke at printe det ud, for der efter at give børnene det med hjem. Vi oplever, at mange af de udleverede, bliver liggende herhenne og da mange kigger på telefon e.lign i løbet af dagen, er vores håb, at vejen også bliver lagt forbi vores hjemmeside.
Det er her, vi ligger nye informationer ud, hvor der er tilmelding til diverse fester og arrangementer osv.
I kan bla. også finde husets forskellige politikker om diverse emner.

Vi har nu haft en måneds tid til at lære de nye børn at kende.
Børnene færdes hjemmevant i huset og er ved at finde ud af, hvordan tingene fungerer her. Mange er fantastisk gode til at bruge de udbudte aktiviteter, noget vi bemærker med glæde. Andre har brug for at slappe af, når de kommer her efter skoledagen. På opslagstavlen hænger der en seddel med ”Forslag til aktiviteter”. Her kan alle komme med ideer til, hvad der skal ske i den kommende uge.
Det er igen muligt at afholde nogle af de arrangementer i klubben, vi gjorde før Covid 19.
Herunder kan I læse om nogle tilbud i september måned.


CAFEMØDE
Ind imellem afholder vi et fælles møde, for alle børn, som er i klub på dagen.
Vi har planlagt årets første til på onsdag d. 8. september.
Mødet bruges til at give børnene nogle fælles informationer. De kan også komme med nogle ønsker til os. Og det vil være oplagt at høre de nye børn, hvordan de har oplevet at begynde i klubben.
Vi samler dem ca. 14.30 og tænker at mødet varer max. 30 minutter.

FILM OG SLIKDAG
Fredag d. 10. september
Denne fredag er der mulighed for at se film og købe slik i klubben. Man må have max. 20 kr. med.
( Man kan ikke bruge pengene fra sin konto)
For de, som ikke har været med til dette tidligere, foregår det på den måde, at der vil blive vist en film i cafeen, som starter et sted mellem 14.30-14.45. Typisk varer en film 1,5 time, så kan man afstemme gå hjem/hente tidspunktet efter dette.
Når børnene kommer fra skole, kan de købe slik og sodavand her, inden filmen starter.
Der vil ikke være værksteder, disko og tændte computere denne dag. Hvis man ikke ønsker at se film, kan man spille bold i salen, eller køre mooncars osv. i gården.

KLUBFEST
Fredag d. 17. september kl. 19.00-21.00
Skoleårets første klubfest, hvor børnene (uden forældre) har mulighed for at hygge sig med hinanden, hører musik, danse, købe slik og sodavand.
Vi sørger også for at arrangerer nogle lege mm.
Til denne fest må man have max. 25 kr. med. Man kan ikke bruge penge fra sin konto, da vi ville skulle bruge al for lang tid på, at bladre rundt i mappen, skrive ned osv.
Nederst i nyhedsbrevet finder i en tilmelding, som skal afleveres senest onsdag d. 15. september, hvis man ønsker at deltage i festen.
I kan ikke skrive direkte på tilmeldingen, hvis I læser nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Børnene kan få en med i papirformat herfra, hvis det ønskes.
Vi glæder os til at feste med alle nye og gamle børn.
Man skal have spist hjemmefra.

AFTALER BØRN / FORÆLDRE IMELLEM
Aktivitetshuset er et fritidstilbud. Vi forventer, at I som forældre laver aftaler med jeres børn om f.eks.: at gå lige fra skole og ned til klubben – hvornår man må gå hjem – må man gå til bageren på vej til klubben (man må gerne have kage med, men ikke slik, tyggegummi og sodavand) – hvilke spil må man spille på computeren (se vores mediepolitik på hjemmesiden) – legeaftaler osv. Mange børn har styr på f. eks klokken og hvilke aftaler I har lavet. De som ikke har, skal nu øve sig på dette.

BRUG AF MOBIL TELEFONER
Det er som bekendt tilladt at børnene bruger deres mobiler i klubben. Men det er ikke tilladt, at de tager billeder eller optager videoer af hinanden, mens de er i klub.
Dette for at hindre og begrænse, at nogle billeder bruges uhensigtsmæssigt. Dette gælder også selvom modparten har givet tilladelse til det.
Nogle af børnene bruger ind imellem en del af deres tid her i klubben på at sidde med deres telefon, spiller, ser film el.lign. Det kan være i orden at tage en pause fra fællesskabet i løbet af dagen. Men hvis de sidder og spiller længe, opfordrer vi dem til at lave noget andet.


KONTAKT TIL KLUBBEN
Det er muligt at kontakte os på fastnet nummeret: 6482 8610. I er også meget velkommen til at skrive en mail til Aktivitetshuset.

NAVN I CYKELHJELME mm.
Det er altid en god ting at have navn i børnenes ting, så som cykelhjelme, regntøj, jakker m.m. – det vil da nemmere finde sin ejermand, hvis det er bortkommet.

INDESKO
Huset er stadig forholdsvis varmt, men det varer ikke længe før det bliver køligere, så måske vil det være rart at have inde sko eller tykke sokker liggende herhenne

EFTERÅRSFERIE
Vi har åbent mellem kl 10.00-16.00 i efterårsferien.
Noget af personalet holder også ferie, men vi er minimum 2 på arbejde. Husk madpakke.
 
 

TILMELDING TIL KLUBFEST
FREDAG D. 17.SEPTEMBER
KL. 19.00-21.00

Navn

Jeg vil gerne komme til fest_______________________________________________________

Og have max 25 kr. med.


Su. Senest onsdag d. 15. september
 
SL