A
 
Nyhedsbrev maj 2019

Filmfestivalen
 
Sidste fredag holdt vi et brag af en filmfestival. Den røde løber var rullet ud og mange børn blev kørt lige til døren enten i bil eller motorcykel. Andre tog turen  gennem gården i deres flotte rober og på den røde løber.
Som altid blev der vist film i flere rum og der var noget for en hver smag.
Sidst på aftenen, hvor de fleste var trætte, blev der serveret en fransk hot-dog og herefter blev børnene hentet hjem.
Vi synes det var en rigtig vellykket aften med glade skønne børn
 
Tyggegummi
 
I sidste måned havde vi et indlæg om brug af tyggegummi i klubben. Der er nu gået en måned, hvor vi dels har talt med børnene om, hvordan vi gerne vil have, at de håndterer brugen af tyggegummi m.m.
Vi synes stadig at de propper sig og vi finder papir rundt omkring - udenfor skraldespandene. Senest har vi måtte skrabe flere klatter tyggegummi af sofaerne.
Så nu siger vi stop. Det er ikke længere tilladt at spise tyggegummi i klubben fra på mandag.
Vi informerer børnene, men I må også gerne bede dem om at gemme det til de kommer hjem, hvis de har tyggegummi med.
 
Kontakt til klubben
 
Hvis I har brug for at ringe til klubben, beder vi jer om at bruge fastnet nummeret 64828610. Det nummer I har fået oplyst til Mobilepay kan I ikke bruge. Den telefon, der er tilknyttet dette nummer ligger oftest i et aflåst skab og tages kun frem en gang imellem. 
 
Åbent hus
 
fredag den 24. maj kl. 15.00 - 17.00
For jeres børn bliver det en næsten almindelig klubdag. De kan dog invitere jer forældre eller bedsteforældre med i klub de to timer vi åbner huset op.
Vi forventer, at der også kommer mange af de kommende klubbørn sammen med deres forældre og andre, som har lyst til at opleve huset. Det vil være muligt at købe kage og kaffe/saft.
 
Kristi himmelfart
 
Vi minder om, at vi har lukket om fredagen - dagen efter Kristi himmelfarts dag.
 
OBS OBS OBS OBS
Klubben er lukket grundlovsdag d. 5 juni.
SL