A
 
Nyhedsbrev December 2023

Så nåede vi frem til årets 12. måned og inden vi ser os om, så er det jul.
Vi ser tilbage på et år, som har budt på mange gode oplevelser.
Fastelavnsfest, halloweenfest, filmfestival, aftenåben med aftensmad. I år holdt vi for første gang musikfestival på det grønne, pga. byggeri i gården, men som var så stor en succes, at vi også holder festivallen derovre næste år.
I juni var vi på koloni på nord Langeland. En helt fantastisk tur for os og de børn, der var med. Vi ser frem til at skulle afsted igen, et par overnatninger i den første uge af børnenes sommerferie. Til et sted som, der hedder Axelhus, som ligger tæt på Lundeborg.
Vi har også indført begrænsning af mobil brug i år. Børnene respekterer det og er dermed blevet bedre til at deltage i de daglige aktiviteter.
Vi har og har haft nogle langtidssygemeldinger blandt personalet. Ind imellem ser ugeplanen ikke ud som den plejer, hvilket kan være træls for os alle og det kan være et puslespil, at forsøge at få vikar dækning. Børnene er gode til at navigere i det og vi gør, hvad vi kan.
Årets sidste ekstra tiltag uden for den travle hverdag er vores julearrangement, hvor en gruppe børn har øvet de sidste måneder, helholdsvis på at være drillenisser og på at kunne holde to koncerter d. 1. december.

Vi er i fuld gang med diverse julerier, gaver, klip og hygge.
Vi forventer også at kunne nå at bage julesmåkager i løbet af måneden.


Juleferie
Torsdag d. 21. og fredag d. 22, samt mandag d. 1. og tirsdag d. 2. januar har vi ferieåbent dvs. kl. 10.00-16.00.
Vi har lukket mellem jul og nytår.
 

Arrangementer i foråret

Fastelavnsfest 09.02
Pigeaften 12.03
Drengeaften 13.03
Åbent hus 24.05
Musikfestival 08.06

Glædelig jul og et godt nytår
Ønskes fra os alle i Aktivitetshuset
Emma, Jan, Søren, Maja

SL